syafiq othman

By: chapit one

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Mar-2006 03:46 Email | Share | | Bookmark
DOLPHIN

 
 
 
View all 5 photos...




Thursday, 12-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
Arty Party New Year 2006 CoA @ Galleriiizu

 
muid
poster
View all 30 photos...





CoA : - http://group.myspace.com/childrenofart
Galleriiizu :- http://www.galleriiizu.com

Thx to Shafique kerana kasik pinjam camera heuheuheu


Thursday, 8-Dec-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Yooralla - Of The Winds Dah sampai !!



hahhaha akhirnya aku dapat gak cd Yoralla - Of the winds ini......kuikuikuiuki.... dalam album nih ada 7 buah lagu instrument abih seh....aku sempat gak trade sticker ngan diorg .... di sini aku list kan lagu yang ada dalam alum tersebut :-


-Yooralla - Metamorphosis
-Yooralla - Didjeridoo Solo Part I
-Yooralla - Forgotten Dream
-Yooralla - Extinction of Existence
-Yooralla - Dokhmatick
-Yooralla - Baharak
-Yooralla - Black Medusa

kalu nak dengar stream music diorg korang masuk link page Download dengan syarat korang kene Right Click >> Choose Save Target As.. baru leh dengar kalu direct klik ia tak leh, ada problem skit ......


Nak CD tuh ?? so korang pi lah rerajin main email ini mindahitam@yahoo.com bayaran untuk setiap cd adalah RM 5 /= sahaja tak termasuk kos penghantaran pos ok ??? berburak lah ngan diorg ...daaaaa sekian dari ku .....

http://www.i-bands.net/yoralla

http://www.myspace.com/yooralla


chapit.





Monday, 31-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Graff Jamm : PWTC : AidilFitri Version

 
 
 
View all 42 photos...






PWTC :- http://phiberwryte.blogspot.com
Venue :- Shah Alam
date :- 30 October 2005
CreDit :- Nenok , Nuke , Styl3 , Kelik , Kareem & Me
Others :- http://amrulkareem.fotopages.com/ <<< Kareem Fotopages
*Video Clip :- http://www.my5minutes.com/user_videos/63253/graffjamm4.wmv NEW!

*Right Click and Choose Save Target As...

enjoy the video yeah!!!!!!!!!


Saturday, 22-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
: Berbuka Puasa bersama Children Of Art :

ajie
din aka doremon
shafique
View all 33 photos...



berbuka puasa bersama COA di Restoran Selera Kampung...sebenarnya rancang nak buat kat Restoran Insaf jalan TAR ...tp table sumer penuh ahahaha.so si ajie,rafil n belle dapat carik kat hotel kawloon - restoran selera kampung..ermm mapley LOTUS..ok gak lah tmpt daripada takde kan...

Thanks COA jemput kami bertiga berbuka puasa bersama-sama.....
Thanks to Arul(core-peps) kerana bawak zine corepeps yang latest(vol4 sept) dan lama(vol 3 )..nanti bgtau core peps yg latest ok aku sure beli neyr dun worry... yeahhhh
hehhehe best lah korg sumer syok


thx pada sumer yg ada tadi...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net