syafiq othman

By: chapit one

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 25-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: GODIN STUDIO ::

 
Sapa Pakai Cap Mc D
 
View all 18 photos...








Lagu Yang Dimainkan :
i) Hati Emas - http://chapit02.bizhat.com/hatiemas.wma
ii) Keluang Man - http://chapit01.bizhat.com/O'Denz%20Band/Keluang%20Man.wma
iii) Lagu Baru yang belum ada lirik dan Tajuk - http://chapit02.bizhat.com/newsong.wma
iv) Aku Cinta Aku Rindu from JobberScrobbers - http://chapit02.bizhat.com/ACAR.wma
Right Click and then Save Target As... Klik Link Tersebut untuk Music Jamming yang kami perform masa itu..


ID Yahoo : - darkstarzone85@yahoo.com
Website : - http://www.chapit-one.cjb.net


Friday, 22-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
: Marpelir :

 
 
 
View all 10 photos...




ID Yahoo :- darkstarzone85@yahoo.com
Website :- http://www.chapit-one.cjb.net



Wednesday, 9-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
: Shakeys Pizza : Jaya Jusco

mushroom soup
 
 
View all 42 photos...
ermmm kami sumer nih makan kat JJ wangsa maju sebenarnyer nak makan aper ek errr makan kat food court tp aku nih asak diorg makan pizza coz lama dah x makan mcm nih ngan diorg so kami setuju jadik masuklah kat shakeys tuh makan er aku yg utk 4 person lah kan tuh baru 40 hinggit pastu si tqah tambah lasagna n a la carte bih kurang 20 lebih aarrrr so jumlah sumer 61.40 harga bersih huhuhuhuhuh kira oklah sorg 15 hinggit heheheheheh ermmmm... air perasa strawberry ermm mushroom soup , roti errr tuh jer heheeheh










Tuesday, 8-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: AGROTEK GARDEN CHALET RESORT ::

 
 
 
View all 56 photos...
ermmm kitaorg pi pada sabtu masa cuti 1st day ari tuh ermm amik masa setengah jam gak lah nak pi tunggu dalam kul 7 pagi tp masa balik amik masa 2 jam wakakkkaak coz KL nyer jalan tutup ada LE TOUR DE LANGKAWI adehh nasib baik kat THE MALL ader STAR LRT ermmm kira ALhamdulillah lah pi sana tuh org yg membimbing kami adal USTAZ SOBRI and USTAZ MAHAHAT diorg memang ok sporting susah nak carik org macam mereka nih ....

yang pegi naik bas lebih kurang LELAKI : 33 org (2 orang lagi naik Motor) PEREMPUAN : 35 org
sumer 70 org lah kiranya hehehehhehehe ermm apa lagi errrrr kami disini memang banyak kuliah kalu nak dikatakan cuma outdoor ada 2 jerk activity iaitu PTG n PAGI (senaman)

apa lagi haaa masa mandi kat kolam aku tak pi coz rasa mcm kejap jerk 1/2 jam jerk masa yg leh so x jadiklah,,,,,,,, mandi kat blilik air pun orait gak hehhehehhehe

hmm apa lagi err haaaaa ada 2 aktiviti x dpt dijalankan kerana masa x cukup aaa 2 aktiviti tuh sumer outdoor nyerr wat kat kolam atau sungai sana nun

yang sedey nyer chalet sebenar nyer utk dua org tp org RESORT kata leh muat 3 org adehhhhh yang dok ngan aku sapa lagi si KIOT n FAZZRONN TAK TENTU HALA adehhh dah lah 2 org badan besar waaaaaaaa

pengajaran yang dapat memang banyak tak terkata ermmmmmm terutama dpt gak kenal dak dak yg aku kurang kenal
(kenal muka coz aku nih pendiam pastu segan manjang plak adehhhh) ermmm mcm dak dak hostel wisma aida tuh coz aku mana ada join kat hostel diorg tuh aku dok luar ulang alik dari kelas hmmm sporting giler diorg nih gak hhehehhehehhe












Thursday, 30-Dec-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
: KLCC : Equador Inkas :

 
 
 
View all 27 photos...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net