syafiq othman

By: chapit one

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 3-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Jem + Boo nyeee... aku

 
 
 
View all 6 photos...



Sunday, 24-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
: Children OF ART : 3 Hari 2 Malam :

 
 
 
View all 39 photos...









Salam Puisi Buat Hamba :-

Aku cukup kagum ngan Children Of Art (COA) kerna berjaya buat event ini dengn baik dan saksama..Lagi sekali nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada COA kerna buat event ini untuk orang luar tanpa kos yang tinggi (rendah jerk masuk free cuma tambang putraline skit ).Di samping tuh aku juga ucapkan tahniah team - team graffiti Orkibal dan rakan-rakan dpat menunjukkan art diorg kepada public cayalah korang sumer memang cun....

Korang juga leh tengok fotopages dak dak lain :

COA
Shafix
Bard
Orkibal
Rooty
Muidlatif
Shiekster

selamat melihat gambar-gambar


Sebelum tuh di bawah nih ada video sikit pasal event ahad aku datang tuh


Children Of Art videos : - Right Click and then choose Save Target As..
The Group not The Strokes :- Click Here
syafiq othman : - syafiqothman@gmail.com



Mr. Umah - Umah


Sunday, 17-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
:: Pelekat ::

for papakerma
orkibal team
 
View all 22 photos...


Sunday, 3-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
: Nailis Place : Bye bye Tajul & Aizat :

 
 
 
View all 24 photos...



Nailis place kat Taman Dato' Senu Sentul

Menu Kami :
Iced Blended :-

Chocolate Extreme (2)

Mocha (2)

Apple Juice (1)
ABC (2)
Ubi Rebus (2)
Rojak Buah (1)



THE PRICE : - RM 59/=


Saturday, 2-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
: Butt's Mange in the KOLONG :

drum : aizat
bass : ajoy
1st guitar : tajul
View all 22 photos...





Website diorang : - http://www.buttsmange.cjb.net bawah jagaan aku , di sana terdapat lagu dan video clip jamming yang dioorg dendangkan khas untuk sesiapa yang minat untuk mendengarnya Atau pun kalian boleh melihat mereka di i-bands.net


Harap kalian dapat support kami dari belakang

terima kasih

Buttsmange manager




[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net