syafiq othman

By: chapit one

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 24-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Shafique Room @ Selayang

 
tuan rumah
 
View all 24 photos...






terima kasih kepada kawan baik ku si shafique ahaha nama mmg sama tp pearngai lelain n fizikal pun lain aha....thx coz kasik sama itu wall tuk aku menyibuk skit letak katun aku itu aha cayalah beb...pastu trimas gak Nuke ada gak masa tuk room si sapek tuh ermm mmg aku suka ko nyer werk aaaaaa dasyat begitu jugak tuk piece nama Nadia (gf si shafique )...pun cun gak adeh ko lupa nak wat nama aku kot ...aahaahahah aku paham mmg tak cukup ruang tuk nama aku takpe len kali aaaaa ekekekeke....yeowwwwwww !!!!!!!!

PWTC UPDATE :-http://www.phiberwryte.blogspot.com
[b]
thx a lot again to :- Nuke , Shafique n Family and also Butet (driver ke destinasi umah si sapek nih )


Saturday, 10-Sep-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
GraffJam Part III : Melawati

 
get ready to bomb
 
View all 58 photos...












Thx so much to PWTC(ucai,nenok,nuke,emi,n kst) and ArtRvlts(Seniman Jalanan) kerna mengajak aku tuk join korang huhuhu best walaupun itu utk kali pertama aku mencuba katun aku kat wall wakaka slalu sticker jerk manjang ermmmmm....sorry aaa nuke koz takdpt nak wat lagi katun aku tuh koz aku letih dooo penat maaaaa lenguh tangan aku ( biasalah first time kata org heheh)...sakit dooo tambahan lagi aku wat tgh2 panas tuh yg penat tak macam korang redup wakkaaka....tp x pe coz aku suka..

walau apa pun aku ucapkan trima kasih juga kepada member aku UDIN n SYAHAR sudi korg bawak aku hehe..to udin nanti wei wat lahhh ko nyer katun plak ko segan aku pun segan doooo.........aduhhhh

website PWTC :-
http://www.phiberwryte.blogspot.com/
Seniman Jalanan :- http://senimanjalanan.blogspot.com/


Monday, 29-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Parti Teh COA @ Ax Space Galleria

 
 
 
View all 34 photos...








Thank you to Children Of Art to invite us join the party....wakakaakaak....ermmm syiok aa tmpt dier stylo abih siot huhuh..... thx juga pada Mr. Izu ( the owner of Ax Space Galleria)..ermm mmg dpt kenal ramai kawan kat sana....syiok tuh beb....tp aku still masih lagi blur aaa bila tiba sana ngan demam selsema aku lagi erk....segan megan aku lagi aduh..tak sangka....membuatkan aku terbayang-bayang jerk.......nanti leh dtg lagi nak usha usha artwerk


COA website :- http://artchild.rushmode.com
COA groups :- http://groups.myspace.com/childrenofart


Friday, 19-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
notthatbalai : kuasa tinggi :festival ART

 
 
 
View all 92 photos...













The address and kindly contact info:-
Lost Generation Space
11,Lorong Permai,
Off Jln Syed Putra,
Robson Heights, 50460 KL.
+6019-683 8397 Yeoh
+6016-900 3389 Tsu

More detail about this event check it out this website :-
http://www.geocities.com/lostgenspace/



Wednesday, 10-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
: Peace Be Upon You :

 
 


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net